Fælles sogneudflugt til Brande – heldagsudflugt fredag d. 26. august

26. august

I år går turen mod Brande – en by i bevægelse.

I bussen giver Ronald Risvig en introduktion af Brande, der er hans barndomsby. Vi ser på kirke, kunst, kultur og økologisk landbrug.

Vi besøger Axel Månsson, der driver et stort økologisk landbrug. Her får vi en guidet rundvisning og spiser frokost hos Månsson.

I Brande er det gavlmalerierne – menneskene – historien og betydningen af dette for byens udvikling. Rundvisning ved tidligere turistchef Jytte Gottlieb.

Ligesom vi oplever Street Art og nyder kaffen på Café Tankefryd.

Vi slutter i Uhre Kirke – en særdeles smuk kirke i alle påskens farver med en altertavle i glasmosaik.

Fortælling og en kort gudstjeneste ved sognepræst Arne Holst Larsen.

Vi mødes i Valgmenighedens Hus, Kirkebakken 13, til kaffe og rundstykker kl. 8.00

Afgang med bus kl. 8.30 (P-pladsen foran Hørup Kirke)
Hjemkomst ca. kl. 18.30 – 19.00

Pris for ovennævnte – undtaget drikkevarer — kr. 350,00 – betales i bussen (betaling kontant eller via MobilePay).

Tilmelding til: Inger Margrethe Hansen 2037 8249 eller Jytte Haarup Jensen 20547503 senest den 16. august.

Sogneudflugten arrangeres af Menighedsrådet i Levring i samarbejde med Hørup Sogn og Kjellerup Valgmenighed.

Dato:
26. august