Morgensang og fortælling

Valgmenighedens hus Kirkebakken 13, Kjellerup

Hver 2. onsdag i måneden kl 10.0 Programmet kan variere lidt, men sikkert er det, at vi skal synge, høre en lille kort fortælling, drikke kaffe og spise rundstykke. Prisen er 20 kr for kaffe og brød. Alle er velkommen, og det er ikke et krav, at man er medlem af valgmenigheden.

Helligtrekongers aften – ”I stjernens skær”

Valgmenighedens hus Kirkebakken 13, Kjellerup

Sognekirkerne har valgt at spare på strømmen, men vi ”sparer” ikke på Guds Ord. Derfor indbydes alle til en hyggelig helligtrekongers aften, søndag d. 8. januar kl 19.oo. Her holder Charlotte en kortere andagt, og efterfølgende får vi et glas vin, en ostemad samt lidt kaffe, te og helligtrekongerskage.

Morgensang og fortælling

Valgmenighedens hus Kirkebakken 13, Kjellerup

Morgensang hver anden onsdag i måneden kl. 10.00. Sang, fortælling, kaffe og rundstykker. En god og hyggelig måde at starte en onsdag på. Alle er velkommen. Pris for kaffe og brød 20 kr.

Præsten fortæller røverhistorier

Valgmenighedens hus Kirkebakken 13, Kjellerup

Onsdag d. 25, januar kl 19.00 i Valgmenighedens Hus. Foredrag ved Ejnar Stobbe. Foredrag med kaffe, te og lidt til ganen koster 50 kr. Alle er velkommen   For hundrede år siden levede der i Midtjylland en tyveknægt, der hed Peter Reimer. Han var ikke en stor forbryder, i hvert fald ikke dengang, han stjal…