Kontingent og Autorisation

Medlemskontingentet til Kjellerup Valgmenighed udregnes som en procentdel af den skattepligtige indkomst. Procentdelen fastsættes af generalforsamlingen.

Det er ikke længere muligt for foreninger at få oplysninger om medlemmernes skattepligtige indkomst fra SKAT, uden medlemmet har autoriseret foreningen. For at udregne medlemskontingentet på det rette grundlag er det vigtigt, at valgmenighedens forretningsfører har adgang til medlemmernes skattepligtige indkomst.

Medlemmer af valgmenigheden skal derfor autorisere valgmenigheden på SKATs hjemmeside.

vejledning-til-autorisation

• Dette gælder for alle i husstanden over 15 år.
  • Autorisationen gælder i 5 år.

I tilfælde hvor forretningsføreren ikke kan få adgang til den skattepligtige indkomst, beregnes medlemskontingentet på grundlag af den skattepligtige indkomst for 2012 med et tillæg på +2% pr. år.